Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun mürtefi nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara yakışır şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Şirketimiz talebi kabul edip el işi koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi ovalı usulle reddedebilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle alınlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yıllardır yangın kapısı sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page